YES, De Magnolia Collectie is online

YES, De Magnolia Collectie is online

De eerste van de 12 bloemen collecties is online. Deze maand de kleur roze en de geur Magnolia. Super trots dat ik in een paar maanden tijd steeds beter weet wat ik wil en vooral hoe ik het wil. Deze eerste collectie noem ik de Magnolia Collectie en ik hoop dat het een hit wordt en dat ik de komende maand veel mensen blij kan maken met deze zomerse kaars. De kaarsen kun je zowel met als zonder geur bestellen.  Laat het me weten, dan maak ik speciaal voor jou de geurloze variant. 

Zoek je nu echt een tof cadeau, kijk dan eens naar het Magnolia pakket. Waar ik de Geur van Magnolia, de kleur Roze en de rozenquarts samen laat komen.

Meer weten over de geur, de kleur of de steen rozenquarts neem dan een kijkje op de speciale Magnolia Collectie Pagina. 

Terug naar blog