Zeeheldenkwartier, 27 augustus 2023

(Zee)HELDEN en 'writersblock'

Helden dat waren we allemaal afgelopen zondag op de markt in het Zeeheldenkwartier van Den Haag. Wat een onstuimig weer. Windvlagen, stortbuien,  en uiteindelijk de zon. Zo werd het toch nog een mooie markt :). 

Vandaag maandag. De dag na de markt staat altijd in het teken van opruimen en de volgende markt voorbereiden (welke kaarsen ga ik bijgieten deze week), de administratie en nu het bedenken van een post en een tekst voor een blog. De  missie van vandaag. De onderliggende opdracht die ik mezelf heb gegeven is koppel de laatste facebook en instapost van augustus aan je blogs op angelines-candles.com. 

En daar gaat het helemaal mis..... ineens weet ik het niet meer, en ga ik rondjes draaien. Zoek naar een leuke foto die past in het Lavendelkader dat ik voor augustus heb gebruikt. Een worsteling met een vierkante foto plaatsen in een mooie paarse lavendel hart. Dan een 'spitsvondige' tekst om jou als insta/FB gebruiker te prikkelen te klikken naar mijn site. Alle teksten, tekstjes, foto's, delen van foto's, dynamische effecten die ik toepas... het levert niets op. Tenminste niet iets dat mijn goedkeuring weg kan dragen. 

Luctor et Emergo... 'ik worstel en kom boven'. Nog even worstelen dus.... en ik weet zeker (met hulp van mijn dochter Anna) dat het goed gaat komen.

Terugblikkend op afgelopen zondag. Ik heb genoten en plezier gehad. Dank aan alle klanten die bij mij een kaarsje hebben gekocht of waarmee ik een leuk gesprekje heb gehad. En niet te vergeten mijn marktcollega's, goede buren maakt de markt gezellig. 

Op naar zaterdag, op naar Wateringen

Terug naar blog