Angeline's Candles - het verhaal

Angelique van Dam, Eigenaar Angeline's Candles

Angelique van Dam is een ondernemende geest die in 2022 na een boeiende carriëre haar passie voor kaarsen omzette in een startend bedrijf genaamd Angeline's Candles. Ze gelooft in de kracht van kaarslicht om een positieve sfeer te creëren en voor velen een lichtpuntje in hun dag te bieden. Haar motto, "just to light up your day," weerspiegelt haar intentie om met haar kaarsen plezier en warmte in het leven van anderen te brengen.

Ze begon met het creëren van unieke koolzaadwaskaarsen die niet alleen mooi waren om naar te kijken, maar ook een zintuiglijke ervaring boden. Door het gebruik van hoogwaardige materialen, koolzaadwas en zorgvuldig uitgekozen geuren, slaagde ze erin om kaarsen te maken die niet alleen de ruimte verlichten, maar ook een gevoel van rust en sereniteit overbrengen.

Angelique's toewijding aan kwaliteit en vakmanschap is duidelijk te zien in haar handgemaakte kaarsen van koolzaadwas. Elk aspect van Angeline's Candles, van het ontwerp van de handgemaakte verpakking tot de keuze van de ingrediënten, wordt met de grootste zorgvuldigheid door haar bepaald en uitgevoerd. Ze streeft ernaar om klanten een vrolijke en blije ervaring te geven, door het steeds opnieuw creëren van uniek moment van geven en ontvangen. Een uniek, origineel en handgemaakt cadeau in een kleine oplage, waarbij de betaalbaarheid niet uit het oog verloren raakt. 

Door haar creativiteit en ondernemersgeest veroverd Angelique van Dam met Angeline's Candles een plek in de wereld van originele en handgemaakte kaarsen. Haar kaarsen brengen niet alleen licht, maar zijn ook een symbool van hoop, troost en vreugde. Een plezier om te geven en om te ontvangen.  Met haar motto "just to light up your day" blijft Angelique streven naar het verlichten van de dagen van mensen en het creëren van bijzondere momenten door middel van haar prachtige kaarsen.

Handgemaakte decoratieve koolzaadwas kaarsen

Angeline's Candles werkt uitsluitend met koolzaadwas. Plantaardig, volledig afbreekbaar en een prettige zachte vlam. Ik maak van alle koolzaadwas kaarsen een collectie die je online kunt bestellen of op de markt kunt kopen. Jouw bestelling wordt speciaal voor jou gemaakt. Mijn kaarsen zijn altijd uniek, kleurrijk en van koolzaadwas.

Heb je speciale wensen qua geur, vorm of kleur. Laat het me dan weten.