NO-WASTE programma Candle Crunch

Stop verspilling door recycling

Candle Crunch wil je zo lang mogelijk laten genieten van je prachtige koolzaadwas kaars. Daar hoort wat mij betreft een NO-Waste programma bij. Bestel bij je Candle Crunch verpakking het speciale No Waste - Recycle voucher. Met de voucher kun op het moment dat de koolzaadwas Candle Crunch schelpen wilt retourneren een porti label opvragen. Retourneer je 500 Gram koolzaadwas dan ontvang je bij je volgende bestelling een zakje Candle Crunch ter waarde van 10,00 euro.  

TIP: bewaar de doos en gebruik deze om je koolzaadwas Candle Crunch schelpen te bewaren. 

NO-Waste programma Candle Crunch 

 

Onze belofte

NO waste belofte Het ontvangen koolzaadwas resten gaan we eerst ontdoen van de lonten. De overgebleven was gaan we omsmelten en hergebruiken. Zo werken we samen aan duurzaam en goed gebruik van onze koolzaadwas kaarsen. 

 

Wat houdt het in

  •  Je bestelt een NO-Waste Voucher bij de aankoop van je Candle Crunch
  • De NO-waste voucher ontvang je in je mail en bestaat uit een code die indien je deze wilt gebruiken wordt omgezet in een porti label.  
  • Op het moment dat ik jouw doos met de koolzaadwas schelpen heb ontvangen zal ik deze wegen en je een mail sturen met daarin het aantal gram dat ik heb ontvangen. (svp zelf ook wegen)
  • Op het moment dat er 500 gram retour is ontvangen, ontvang je bij de eerst volgende bestelling de beloofde zak Candle Crunch (250 gram ter waarde van 10 euro)
  • Wij maken de was schoon en zullen deze opnieuw gebruiken in onze Candle Crunch of koolzaadwas kaarsen
NO Waste programma - Candle Crunch wat houdt het inCirculair
Met deze cirkel proberen we het gebruik van de koolzaadwas zo optimaal mogelijk te maken. Als het No waste programma gaat lopen zullen we dit op termijn voor de hele collectie laten gelden. 

Handgemaakte decoratieve koolzaadwas kaarsen

Angeline's Candles werkt uitsluitend met koolzaadwas. Plantaardig, volledig afbreekbaar en een prettige zachte vlam. Ik maak van alle koolzaadwas kaarsen een collectie die je online kunt bestellen of op de markt kunt kopen. Jouw bestelling wordt speciaal voor jou gemaakt. Mijn kaarsen zijn altijd uniek, kleurrijk en van koolzaadwas.

Heb je speciale wensen qua geur, vorm of kleur. Laat het me dan weten.