Over Angelines-Candles


Angeline’s Candles maakt het zelf! 

Met handgemaakt de wereld veroveren. En op deze manier de lach op gezichten toveren. Dat is wat ik wil met Angeline’s Candles.  

Unieke en kleine collecties met plezier gemaakt en voor elke portemonnee. Kortom het plezier van handgemaakt aan iedereen mee geven. 

Of het nu eigen product is of in een workshop door je zelf ervaren.

Angeline's Candles maakt het zelf!

Als er grotere opdrachten/order zijn dan werk ik met een groep vrouwen boven de 50 die vaak door zwaar werk fysieke klachten hebben en echt nog inkomen nodig hebben.  Zij vinden het fijn vinden om voor een eerlijk bedrag te werken in mijn atelier. Of het nu doosjes vouwen of plakken is of kaarsen gieten. Het mes snijdt zo aan alle goede kanten. 

Angeline's Candles 

Na ruim 20 jaar doorgebracht te hebben in directie- en bestuurskamers en  beeldschermen. Bezig met strategische organisatievraagstukken en beleid  vond ik het wel welletjes. Ik was toe aan een volgende stap. Voor mij was het tijd om het over een andere boeg te gooien. Een weg waarbij de woorden direct, tastbaar, eerlijk, toegepast, creatief, concreet, resultaat, kleurrijk en vrolijk hand in hand samengaan. 'Learning by doing". De kop is eraf. Op 12 maart 2023 na 3 maanden voorbereiding de markt op. Nu na 6 maanden weet ik het zeker. De afslag is genomen, de eerste kruispunten goed overgestoken. Nu is het kwestie doorgaan op de weg richting de stip op de horizon.  

Handgemaakte decoratieve koolzaadwas kaarsen

Angeline's Candles werkt uitsluitend met koolzaadwas. Plantaardig, volledig afbreekbaar en een prettige zachte vlam. Ik maak van alle koolzaadwas kaarsen een collectie die je online kunt bestellen of op de markt kunt kopen. Jouw bestelling wordt speciaal voor jou gemaakt. Mijn kaarsen zijn altijd uniek, kleurrijk en van koolzaadwas.

Heb je speciale wensen qua geur, vorm of kleur. Laat het me dan weten.