11 juni 2023, Sustainability Market, Lange Vijverberg, Den Haag

11 juni 2023, Sustainability Market, Lange Vijverberg, Den Haag

Oh nee, als de kaarsen maar niet smelten. Dat is toch echt iets wat me enorm bezighoudt. De eerste hittegolf in Nederland is echt nog niet een feit, maar warm is het wel. Over de 30 graden en de mussen vallen van het dak. Een mooi plekje onder de bomen van de Lange Vijverberg stelt me een beetje gerust. Samen met de standhouders hebben we het vandaag hard te halen. Heel simpel iedereen ligt op het strand of zit in de schaduw. Ik kan ze geen ongelijk geven. Ik zal nog een weekje moeten wachten om te kijken of mijn doosjes met kaarsen worden gewaardeerd door kopers. Als het aan mij ligt dan weet ik het wel. Een wereld cadeautje een unieke verpakking (handgemaakt) en een handgemaakte kaars voor 9,50. Een origineler cadeau kun je niet vinden. Echt niet!
Terug naar blog