Drijfkaarsen kopen - Waarom - Daarom

Drijfkaarsen kopen - Waarom - Daarom

Ode aan de drijfkaars

klik op afbeelding en ga naar de collectie

 Op de markt hoor ik het regelmatig. Hé, een drijfkaars - die heeft mijn Oma. En dan zie ik vaak een glimlach. En natuurlijk nodig ik ze daarna uit om er ook een te kopen. Want ik weet het zeker als je een drijfkaars koopt of beter nog: drijfkaarsen koopt. Dan maak je van je tafel een hele sfeervolle plek. 

 

Glinsterend licht

 Een kaars die drijft spreekt tot de verbeelding. Het vlammetje dat in het water reflecteert en de glinstering die dat oproept geeft een hele bijzondere sfeer aan de ruimte. Ik kan er uren naar kijken en lekker mijmeren.  Kaarsen die drijven op het water nemen je gedachten mee. Het werkt ontspannend en verzachtend.

glinsterende drijfkaarsen van koolzaadwas

 

 

 Gegarandeerd succes

Kortom als je een feestelijke tafel wilt dekken, dan nodig ik je uit om in het midden een schaal met brandende drijfkaarsen neer te zetten. Gegarandeerd succes bij je gasten. 

 

Terug naar blog