Kaarsen Schilderen - Ja het kan!

Kaarsen Schilderen - Ja het kan!

Aan de slag met 'van Gogh'. Het witte tableau ligt voor ons. Wauw, ik vind dat echt een uitdaging. Dat is het  overigens niet voor Ingrid. Mijn lieve vriendin die regelmatig op het witte doek aan het werk is, zet in mum van tijd haar werk op. Met een lekker rustig muziekje op de achtergrond, werken we aan 'onze van Gogh'.  Laagje voor laagje bedekt de was in geur en kleur het tableau. Ja, ook geur hebben we gemengd in de was. En dat ruik je! Halverwege verlaat ik het witte tableau en ga aan de slag met een 'piece of cake' en een bloemetje. Dat past mij beter :). Na een ruim 2 uur is dan toch ook echt een feit. Ons werk is 'af'. Kaarsen schilderen, een geweldige bezigheid met een steeds weer verrassend resultaat. Het was genieten en wat mij betreft laten we iedereen in Den Haag en daarbuiten kennismaken met het Schilderen met Was.....
Terug naar blog