Koolzaadwas kaarsen - waar te koop

Koolzaadwas kaarsen op de markt

Super leuk je te ontmoeten op de markt. Dan kan ik je persoonlijk alles vertellen over koolzaadwas en koolzaadwas kaarsen. Kortom wil je koolzaadwas kaarsen op de markt kopen dan kun je me regelmatig vinden op markten in Den Haag. Met zo nu en dan een uitstapje naar andere plaatsen in de buurt. 

Op de markt

29 maart 2024 Home Made Market Lange Vijverberg, Den Haag 10.00 - 16.00
30 maart 2024 Home Made Market Lange Vijverberg, Den Haag 10.00 - 16.00
6 april 2024 Le Marie Marche Lange Vijverberg, Den Haag 10.00 - 16.00
18 mei 2024 Le Marie Marche Lange Vijverberg, Den Haag 10.00 - 16.00
1 juni 2024 A walk downtown Voorburg 10.00 - 16.00
2 juni 2024 A walk downtown Voorburg 10.00 - 16.00

Koolzaadwas kaarsen online

Woon je niet in de buurt van Den Haag, dan kan je natuurlijk ook online je kaarsen bestellen dan zorg ik dat ze zo snel als mogelijk naar je toe komen. 

Kortom hou jij van kleurrijke, decoratieve en originele koolzaadwas kaarsen die niet alleen prachtig branden maar ook nog een decoratieve en sfeervolle aanvulling zijn in je kamer dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

Dank voor je komst naar de markten waar ik afgelopen jaar heb gestaan. Ik zie je graag in 2024 terug. 

De marktagenda voor 2024 is nog niet bekend! 

  

Angeline's Candles op de markt

Angeline's Candles maakt uitsluitend kaarsen van koolzaadwas. Het zijn staande kaarsen en ze worden gegoten in mallen. Koolzaadwas is duurzaam, vriendelijk voor het milieu en heel prettig in het gebruik. Mijn kaarsen zijn kleurig en decoratief. In veel van mijn collecties werk ik ook  geur. Mijn geuren zijn puur en natuurlijk. Een belangrijk kenmerk van koolzaadwas is dat dat het een zachte warme uitstraling heeft. Na verloop van tijd krijgt de koolzaadwas kaars een 'patine'. Persoonlijk voor mij nog een belangrijke reden om koolzaadwas kaarsen te kopen. Wil je zien hoe de patine van een koolzaadwas kaars er uit ziet. Kom dan naar de markt. 

 

 

 

 

 

Handgemaakte decoratieve koolzaadwas kaarsen

Angeline's Candles werkt uitsluitend met koolzaadwas. Plantaardig, volledig afbreekbaar en een prettige zachte vlam. Ik maak van alle koolzaadwas kaarsen een collectie die je online kunt bestellen of op de markt kunt kopen. Jouw bestelling wordt speciaal voor jou gemaakt. Mijn kaarsen zijn altijd uniek, kleurrijk en van koolzaadwas.

Heb je speciale wensen qua geur, vorm of kleur. Laat het me dan weten.