Magnolia Collectie - juli 2023

Magnolia, Roze en Roze kwarts

Wat hebben Magnolia, Roze en Roze kwarts met elkaar gemeen. In de Magnolia Collectie van juli 2023 komen ze harmonieus samen. En dat is precies waar het over gaat. Rust en harmonie. 

Magnolia

Magnolia - Collectie juli 2023

De geur van magnolia wordt vaak omschreven als bloemig, citrusachtig en bedwelmend. De parfumolie heeft een bedwelmende zoete geur. De roze bloem opent zich vroeg in de ochtend en geuren tot ver na zonsondergang. De magnolia kun je op vele meters waarnemen. Het kan een gevoel van frisheid, rust en schoonheid oproepen. De magnolia heeft een korte bloeitijd. De bloem staat voor liefde en het begin. Het kan een gevoel van frisheid, rust en schoonheid oproepen. De bloem staat voor liefde en het begin. Voor Boedishistische monninken staat de Magnolia symbool voor reinheid. De Magnolia wordt beschouwd als een van de oudste bloeiende planten. Er zijn fossielen gevonden die tot 95 miljoen jaar teruggaan. Er zijn maar liefst meer dan 200 Magnolia soorten. De geur trekt vaak bestuivende insecten aan zoals bijen en hommels. Magnolia wordt geassocieerd met schoonheid, waardigheid en zuiverheid. In de chinese cultuur is de Magnolia het symbool voor Yin, dat staat voor vrouwelijkheid en zachtheid. 

Roze

In deze collectie heb ik gewerkt met de kleur roze. Roze wordt vaak geassocieerd met liefde, romantiek. Het symboliseert tederheid en genegenheid, zachtheid en speelsheid. Traditioneel wordt het gezien als een vrouwelijke kleur die geassocieerd wordt met zachtheid, vriendelijkheid en mededogen. Het straalt een gevoel van warmte en comfort uit.

Roze kwarts

Roze kwarts is een zacht roze edelsteen en staat bekend als deRoze kwarts - magnolia collectie - juli 2023steen van de liefde en compassie. Het bevorderd gevoelens van liefde, vriendschap, vergeving en mededogen en versterkt het emotioneel welzijn. De steen staat ook bekend om zijn harmoniserende eigenschappen. De Roze kwarts straalt een zachte en kalme energie uit. 

 

De combinatie van de kleur Roze en de geur Magnolia en de Roze kwarts creëer je een prachtige rustgevende en harmonieuze sfeer. Geniet van de kalmerende en positieve 'vibes' die deze combinatie met zich meebrengt.

Ga naar onze Magnolia Collectie en bestel!

 

Handgemaakte decoratieve koolzaadwas kaarsen

Angeline's Candles werkt uitsluitend met koolzaadwas. Plantaardig, volledig afbreekbaar en een prettige zachte vlam. Ik maak van alle koolzaadwas kaarsen een collectie die je online kunt bestellen of op de markt kunt kopen. Jouw bestelling wordt speciaal voor jou gemaakt. Mijn kaarsen zijn altijd uniek, kleurrijk en van koolzaadwas.

Heb je speciale wensen qua geur, vorm of kleur. Laat het me dan weten.