Sweet Orange geurkaars Collectie - September 2023

De geur Sweet Orange, de kleur Oranje en koolzaadwas

Dat zijn de ingrediënten voor de koolzaadwas kaarsen van de Angeline's Candles collectie van september 2023

Sweet Orange Collectie - september 2023


Angeline’s Candles Koolzaadwas kaarsen, de geur sweet orange en de oranje kleur vormen een harmonieuze combinatie die geven een krachtige positieve boodschap af van energie en optimisme. Het creëert een aangename stimulerende sfeer in huis. 

Sweet Orange

De geur van zoete sinasappel wordt vaak geassocieerd met vreugde en opgewektheid. De geur van sinasappel stimuleert de geest en helpt vermoeidheid voorkomen. Kortom een energieke, blije en positieve geur die optimisme symboliseert en een revitaliseert.

 Ga naar onze Sweet Orange Collectie en bestel.

De kleur Oranje

Over de kleur Oranje kunnen we veel vertellen. Net als de geur is de kleur Oranje een levendige en energieke kleur. Het is een kleur die ons aanmoedigt en uitnodigt tot actie. Het is een kleur die een beroep doet op onze creativiteit en inspiratie. De kleur oranje associeert met de zonnige positieve en vrolijke kijk op het leven. De speelsheid van oranje nodigt ons uit om open te zijn. 

Ga naar onze Sweet Orange Collectie en bestel.

Koolzaadwas kaarsen

Koolzaadwas kaarsen worden vervaardigd uit koolzaadwas, een plantaardige was die wordt verkregen uit de zaden van koolzaadplanten. Deze was heeft vele voordelen ten opzichte van traditionele paraffinekaarsen. Ten eerste is koolzaadwas een duurzame en hernieuwbare bron, aangezien koolzaadplanten relatief snel groeien en gemakkelijk kunnen worden geteeld. Hierdoor zijn koolzaadwaskaarsen een milieuvriendelijk alternatief voor kaarsen op basis van fossiele brandstoffen.

Een ander voordeel van koolzaadwas is dat het een lager smeltpunt heeft dan paraffine, waardoor koolzaadwaskaarsen langzamer en gelijkmatiger branden. Dit betekent dat ze langer meegaan dan traditionele kaarsen, wat hun kosteneffectiviteit vergroot. Bovendien produceren koolzaadwaskaarsen minder roet en geven ze een helderder licht, wat resulteert in een schonere en gezondere lucht binnenshuis.

Ga naar onze Sweet Orange Collectie en bestel.

Koolzaadwas kaarsen, Sweet Orange en Oranje

Laat je zintuigen ontwaken met onze koolzaadwaskaarsen in zacht oranje en de verfrissende geur van Sweet Orange. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks bestaan terwijl de vrolijke vlam dansend het licht verspreid terwijl de geur van Sweet Orange je een opwekkende boost geeft. Een heerlijk moment voor jezelf. 

Ga naar onze Sweet Orange Collectie en bestel.

 

Handgemaakte decoratieve koolzaadwas kaarsen

Angeline's Candles werkt uitsluitend met koolzaadwas. Plantaardig, volledig afbreekbaar en een prettige zachte vlam. Ik maak van alle koolzaadwas kaarsen een collectie die je online kunt bestellen of op de markt kunt kopen. Jouw bestelling wordt speciaal voor jou gemaakt. Mijn kaarsen zijn altijd uniek, kleurrijk en van koolzaadwas.

Heb je speciale wensen qua geur, vorm of kleur. Laat het me dan weten.